Anne Fleur Sanders Creative Chef
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart

blog

Een dinertje voor opa Thijs(96)

27/8/2012

0 Comments

 
Picture
Picture
Afgelopen zaterdag reisden Harm en ik af naar Knegsel om bij opa Thijs op bezoek te gaan. Het was een gezellig dagje met veel mooie verhalen over vroeger en als afsluiting een bordje 'Kabeljauw voor Thijs'!
(risotto met venkel en selderij,, panchetta, courgettes uit eigen tuin...)
0 Comments

Prinsengrachtconcert

19/8/2012

1 Comment

 
Picture
Weer een geslaagde klus aan de prinsengracht! Een gezellig gezelschap van 10 personen voorzag ik van eten en heerlijke wijnen. De ramen open, verkoeling en het concert onder ons!
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
1 Comment

Zand...

16/8/2012

0 Comments

 
Picture
In het boek 'Puur Zeeland' van chefkok Sergio Herman las ik over scheermessen. Het klonk heerlijk!
Maar waarom vertelt deze talentvolle man niet hoe je een scheermes zandloos krijgt? De bereiding staat hetzelfde beschreven als die van mosselen... Bakken in olie met een teentje knoflook, rozemarijn en tijm. Maar het mondgevoel(tandgevoel eigenlijk) is, ondanks 6x spoelen, toch best anders... KNARS!
Gelukkig hebben we de foto's nog ;-)


Gebakken scheermessen met selderij-olie, knolselderijmousseline, geconfijte knoflook en aardappel. Én een tartaar van scheermes en zand... :-(
0 Comments

Courgettebloemen

15/8/2012

0 Comments

 
Picture
Uit eigen tuin... Die gaan 'de pan in' voor het prinsengrachtconcert!
0 Comments

Late night focaccia

11/8/2012

0 Comments

 
Picture
Wat doe je als je pizzadeeg 3 uur moet rijzen? Dan maak je een lange wandeling in het noord Haarlemse landschap! En als je dan terugkomt en geen zin meer hebt om pizza's te maken? Dan is een focaccia met gedroogde ham en olijfolie zo gek nog niet!
Picture
0 Comments

Gecaramelliseerde kabeljauw

8/8/2012

4 Comments

 
Picture
Die pruimenchutney kun je veelzijdig combineren! Vandaag op het menu: gekaramelliseerde kabeljauw met steranijs en kaneel, quinoa met tuinerwtjes, salsa van mango, komkommer, citroenmelisse en dus de pruimenchutney... :-)
4 Comments

Pruimenchutney

7/8/2012

0 Comments

 
De eerste pruimenoogst is een feit! 2 emmertjes pruimen uit eigen tuin. Omdat ze nog een beetje stevig en zoet-zuur waren besloot ik er chutney van te maken. Mmmmjam, met een uitje, verse tijm, gemberwortel en citroenmelisse...
14 potjes gevuld! :-D.
Picture
Picture
Picture
0 Comments

Caramel-kastanje-ijs met walnoten...

2/8/2012

3 Comments

 
Picture
3 Comments

    Archives

    Februari 2016
    December 2015
    November 2015
    Augustus 2015
    April 2015
    September 2014
    Augustus 2014
    Juli 2014
    Mei 2014
    April 2014
    Maart 2014
    Februari 2014
    December 2013
    November 2013
    Oktober 2013
    September 2013
    Augustus 2013
    Juli 2013
    Juni 2013
    Mei 2013
    April 2013
    Maart 2013
    Februari 2013
    Januari 2013
    December 2012
    November 2012
    Oktober 2012
    September 2012
    Augustus 2012
    Juli 2012
    Juni 2012

    Categories

    Alles
    Hulp
    Kitchen Aid
    Messen

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.