Anne Fleur Sanders Creative Chef
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart

blog

Gecaramelliseerde kabeljauw

8/8/2012

4 Comments

 
Picture
Die pruimenchutney kun je veelzijdig combineren! Vandaag op het menu: gekaramelliseerde kabeljauw met steranijs en kaneel, quinoa met tuinerwtjes, salsa van mango, komkommer, citroenmelisse en dus de pruimenchutney... :-)
4 Comments
marian flick
9/8/2012 02:27:31

Je moeder had de link op facebook gezet en ik zit hier te watertanden. Wat ziet het er allemaal mooi uit, en ik weet uit ervaring dat alles ook heerlijk smaakt!

Reply
Anne Fleur link
9/8/2012 02:37:13

Hallo Marian, Wat leuk om van u te horen! Bedankt voor het compliment!

Reply
Trees
9/8/2012 03:06:47

Om van te watertanden, nee, ik watertand!
Begin je moeder te begrijpen dat ze jouw hapjes wel lekker vond!
Groetjes

Reply
Anne Fleur
9/8/2012 03:32:36

haha, wat leuk!

Reply



Leave a Reply.

    Archives

    Februari 2016
    December 2015
    November 2015
    Augustus 2015
    April 2015
    September 2014
    Augustus 2014
    Juli 2014
    Mei 2014
    April 2014
    Maart 2014
    Februari 2014
    December 2013
    November 2013
    Oktober 2013
    September 2013
    Augustus 2013
    Juli 2013
    Juni 2013
    Mei 2013
    April 2013
    Maart 2013
    Februari 2013
    Januari 2013
    December 2012
    November 2012
    Oktober 2012
    September 2012
    Augustus 2012
    Juli 2012
    Juni 2012

    Categories

    Alles
    Hulp
    Kitchen Aid
    Messen

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.