Anne Fleur Sanders Creative Chef
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart

blog

Zand...

16/8/2012

0 Reacties

 
Picture
In het boek 'Puur Zeeland' van chefkok Sergio Herman las ik over scheermessen. Het klonk heerlijk!
Maar waarom vertelt deze talentvolle man niet hoe je een scheermes zandloos krijgt? De bereiding staat hetzelfde beschreven als die van mosselen... Bakken in olie met een teentje knoflook, rozemarijn en tijm. Maar het mondgevoel(tandgevoel eigenlijk) is, ondanks 6x spoelen, toch best anders... KNARS!
Gelukkig hebben we de foto's nog ;-)


Gebakken scheermessen met selderij-olie, knolselderijmousseline, geconfijte knoflook en aardappel. Én een tartaar van scheermes en zand... :-(
0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    Archives

    Februari 2016
    December 2015
    November 2015
    Augustus 2015
    April 2015
    September 2014
    Augustus 2014
    Juli 2014
    Mei 2014
    April 2014
    Maart 2014
    Februari 2014
    December 2013
    November 2013
    Oktober 2013
    September 2013
    Augustus 2013
    Juli 2013
    Juni 2013
    Mei 2013
    April 2013
    Maart 2013
    Februari 2013
    Januari 2013
    December 2012
    November 2012
    Oktober 2012
    September 2012
    Augustus 2012
    Juli 2012
    Juni 2012

    Categories

    Alles
    Hulp
    Kitchen Aid
    Messen

    RSS-feed

Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.