Anne Fleur werkt samen met verschillende professionals op het gebied van fotografie, styling en productie.
Het ontwikkelen van nieuwe receptuur en het daarbij origineel presenteren van het gerecht zijn disciplines waar zij steeds vaker voor wordt gevraagd.
Onlangs verscheen haar tweede kookboek 'Proef de zee - koken met zeewier' dat is ontstaan in samenwerking met styling- en productiebureau Kamer 465 (www.kamer465.nl). Hieronder een paar leuke interviews en publicaties die recent in kranten en tijdschriften zijn verschenen naar aanleiding van het nieuwe boek.
Fotograaf Mike Roelofs maakte deze top foto's voor de nieuwe catalogus van Arco Contemporary Furniture. Een kijkje bij Creative Chef die de Arco SLIM designtafel gebruikt als verlenging van de keuken.
Te zien is hoe er 800 verse noga’s voor ontwerpbureau OD worden gesneden. De vier verschillende smaken bedacht aan de hand van 4 archetypes van Carl Jung.
Lover (rood fruit, kardemom, pistache), Explorer (gember, hazelnoot, basilicum), Ruler (pure chocolade, hazelnoot, chili) en Innocent (amandelen, honing, rijst, appel).
De SLIM tafel ontworpen door Bertjan Pot bestaat dit jaar 10 jaar!
viva november 2015
Weekblad VIVA plaatste twee recepten uit "Proef de Liefde" waar je hoteldebotel van raakt..! Zullen we lekker klef doen? <3
kookboek: proef de liefde
"52 verleidelijke gerechten om je lief telkens weer mee te veroveren. Van fris tot heet, van zoet tot kleverig. Dit boek is met veel liefde gemaakt: zowel de recepten als de foto’s zijn om je vingers – en meer – bij af te likken."