Anne Fleur Sanders Creative Chef
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart
  • home
  • Food Design
  • Chocolade
  • reacties
  • contact
  • over Anne Fleur
    • Food Styling >
      • bruidstaart

blog

Smeuïge chocolade meringues!

30/10/2012

0 Comments

 
Picture
Picture
Recept!

Oven op 100 graden voorverwarmen.

7 eiwitten
250g kristalsuiker
200g poedersuiker
30g cacaopoeder
125g bittere chocolade fijngehakt

Eiwitten met snuf zeezout stijf kloppen, kristalsuiker er beetje voor beetje bij. Zeker 10 minuten door kloppen tot suiker is opgelost en het schuim glanzend is.
Poedersuiker toevoegen. Kloppen.
Stukjes chocolade en gezeefde choco voorzichtig doorspatelen.
Spuitzak vullen en hoopjes spuiten op bakpapier.
Ca 45-55min bakken, tot schuimpjes loslaten van het bakpapier en hollig klinken als je erop tikt.

Eet smakelijk!

0 Comments



Leave a Reply.

    Archives

    Februari 2016
    December 2015
    November 2015
    Augustus 2015
    April 2015
    September 2014
    Augustus 2014
    Juli 2014
    Mei 2014
    April 2014
    Maart 2014
    Februari 2014
    December 2013
    November 2013
    Oktober 2013
    September 2013
    Augustus 2013
    Juli 2013
    Juni 2013
    Mei 2013
    April 2013
    Maart 2013
    Februari 2013
    Januari 2013
    December 2012
    November 2012
    Oktober 2012
    September 2012
    Augustus 2012
    Juli 2012
    Juni 2012

    Categories

    Alles
    Hulp
    Kitchen Aid
    Messen

    RSS-feed

Powered by Create your own unique website with customizable templates.