Het kookmagazine Elle Eten vult deze maand maar liefst 10 pagina's met de receptuur van Creative Chef Anne Fleur Sanders!
Lente-recepten, met veel bloemen en cress! Nu in de winkel. Mede zo mooi gemaakt door stylingbureau Kamer 465, fotograaf Arjan Benning en bloemenstylist Saskia de Valk. De eetbare bloemen en prachtige cress-soorten zijn gesponsord door Koppert Cress. Hieronder alvast een recept:
11 Comments
Marianne Zwart
4/4/2015 03:37:51
geweldig!Veelsucces!liefs Joris en Marianne
Reply
Anne Fleur Sanders
7/4/2015 02:25:39
Dank!
Reply
Femke
4/4/2015 06:14:59
geweldig!!
Reply
Anne Fleur Sanders
7/4/2015 02:26:06
Stoer he ;-)
Reply
Catrine
4/4/2015 13:53:03
Wat Fantastisch!!!!
Reply
Anne Fleur Sanders
7/4/2015 02:26:50
:-) :-) :-) :-) :-D
Reply
Dimitry
4/4/2015 15:21:56
Hoi Anne Fleur,
Reply
Anne Fleur
7/4/2015 02:27:28
Hihi, dankje Dimitry!
Reply
Lily de la Bije
13/4/2015 15:31:55
Wat mooi Anne-Fleur! En met bloemen, zo bijzonder. Chapeau!
Reply
Anne Fleur Sanders
14/4/2015 02:26:10
dankjewel lily!
Reply
Leave a Reply. |
Archives
Februari 2016
Categories |