Just married! Het bruidspaar trouwde in het centrum van Haarlem en stapte in het huwelijksbootje op weg naar huis. Waar hen een feestelijk bruiloftsdiner stond te wachten in hun mooie appartement. Cava met Haarlemse vlierbloesemsiroop The making of... Omdat de bruid van Chileense afkomst is en de bruidegom van Ierse afkomst bestond het diner uit gerechten geinspireerd op de chileense, ierse en hollandse keuken. Vooraf hollandse kazen, gerookte makreel met mierikswortelroom, Amsterdamse ossenworst, etc. Als hoofdgerecht langzaam gegaarde ierse ribeye met chileense 'pebre' en een hollands stamppotje van selderij. Natuurlijke werden er heerlijke chileense wijnen geschonken. Bruidstaartjes als dessert Citroenmelisse-merengues, lemontarts, koffiemacarons met chocolade-vulling, suikervrije carrotcake met creamcheese, mousse van pure chocolade, amaretto & aardbeien
1 Comment
|
Archives
Februari 2016
Categories |